UDON in Namibia
ンタラで目覚め、ブンヤへ移動し、本日はうどんday!!
ナミビアの小麦粉でうどんふみふみ。我がうどん師匠のやり方に従って、寝かす時間も含みつつ、計35分間ふみふみ。500グラムの小麦粉しか今日は使ってないから楽でした。
切るのがうまくいかず。そして、小麦粉のせいか蕎麦みたいな色になり、見た目はあまりよろしくないですが、一応うどんでおいしかった♪ 冷やしつけうどんと、おとといのスープを使ったしっぽく風煮込みうどん♪ うまい♪
ピザも餃子もパンもチーズケーキもいろいろ作りたいものがあるー!!食べたいものがいっぱい!!
そして、15時ごろからは同僚のMs.ムロンガの娘さんの誕生日パーティ🎉張り切ってプレゼントも買って行きましたが、結局のところ、食べて飲んでの飲み会でした。本当にナミビア人、飲むの大好き。子どもたちは、なんと、水が入ってる風船でできたでっっかいアスレチックで遊んでいる!!ルンドゥから借りてきたものだそう。にしても、リッチ!!
リフレッシュできたすてきな1日でした♪
I woke up in Ntara, then wemt back to Bunya, and we made UDON today!!
We use foot to make UDON. We have to push flour with foot for total 35 minutes.
I couldn't cut noodles well today, but it was still tasty! We want to also make pizza, Gyoza, bread, and cheese cake! We have a lot of foods what we want to eat!!
After that, we went to Birthday party for my colleague's daughter. We brought birthday present. But actually it was just drinking alcohol. Children played with big atheletic made from ballon with water. Rich family!!
It was a nice day. I could refresh.